Fordele med interim management i en corona tid

Fordele med interim management i en corona tid

I usikre perioder som denne er det de færreste organisationer, der har lyst til at øge deres faste omkostninger. Tværtimod. Ikke desto kan der netop i sådanne perioder være et stort behov for at få kompetente resourcer ind i organisationen for at kunne navigere og bygge bro, så driften kan opretholdes, og der kan forberedes for vækst. Løsningen kan ligge i interim management.  

De primære fordele ved interim management er:

  1. Nem og hurtig adgang til kompetente ressourcer - en interim manager vil kunne bringe spidskompetencer og relevant erfaring ind i organisationen - med det samme!

  2. Høj fleksibilitet - ansættelsesperioden vil kunne variere fra dage til uger til måneder - og fra deltid til fuldtid. Det giver mulighed for at tilpasse hjælpen efter reelt behov. 

  3. Ingen faste omkostninger - udgiften til en interim manager er transparent og variabel, og der betales kun for det faktiske tidsforbrug eller for det, der er aftalt for perioden. Der er samtidig ingen skjulte udgifter til f.eks. pension, ferie og bil.

  4. Ingen ekstra headcount - en interim manager er en midlertidig hjælp, som normalt ikke tæller med i antallet af faste medarbejdere.
Hos MOVE AHEAD tilbyder vi interim management indenfor generel ledelse og marketing samt projektledelse af kommercielle projekter. Alt sammen med afsæt fra førende lokale og globale mærkevarevirksomheder.

Læs nærmere på: www.moveahead.dk og kontakt os for nærmere information på info@moveahead.dk eller på telefon 70605688.