Kom godt igang med strategien for 2024

Kom godt igang med strategien for 2024


Nu er det tid til at få udarbejdet og/eller optimeret mål, strategi og handlingsplaner for 2024+ for de fleste virksomheder.

De virksomheder, der får formuleret målsætninger og strategi og får planerne eksekveret har en højere overskudsgrad og vækst end andre virksomheder. Det er konklusionen på en undersøgelse fra Center for Ejerledede Virksomheder, og den er nok ikke så overraskende. Det, der måske er mere overraskende, er, at 3/4 af virksomhederne faktisk ikke får det gjort. Det forklares primært med travlhed med driften. 

Vi kan hjælpe dig med at blive skarp på såvel mål som strategi og indsatser, og vi kan samtidig bidrage med et friskt pust og perspektiv udefra.

Vi tager altid udgangspunkt i vores kunders situation - men har en afprøvet proces for arbejdet med strategien, som vi kalder strategitrappen. Denne proces sikrer, at der handles, og at alle handlinger er forankret i virksomhedens situation og målsætninger.

Strategitrappenpng


Når vi arbejder med virksomhedsstrategi, tager vi ofte udgangspunkt i Det Strategiske Hus.  Dermed kommer vi omkring virksomhedens mission, værdisæt, vision, strategiske mål, kernekompetencer og Must-Win-Battles og sikrer, at der er en rød tråd igennem det hele. Det Strategiske Hus er samtidig et godt værktøj til efterfølgende at opsummere og kommunikere virksomhedens strategi ud på til hele organisationen.


MA Det Strategiske Huspng


Kontakt os for en helt uforpligtende snak og få et tilbud på vores hjælp til udvikling og/eller optimering af din virksomhedsstrategi - og kom godt igang med 2024+.

Det kan være, at du kan få tilskud til vores hjælp, da vi er godkendte rådgivere for SMV:PRO, der yder forskellige typer af tilskud til arbejdet med strategi- og forretningsudvikling. Det kan du høre mere om, når du kontakter os.