MOVE AHEAD partnerskab med Pet PR

MOVE AHEAD partnerskab med Pet PR


I MOVE AHEAD har vi specifikt for kæledyrsbranchen indgået et partnerskab med Pet PR, der er specialister i at planlægge og eksekvere presseindsatser, der skaber taletid og eksponering i aviser, tv, radio og magasiner - og er 100% fokuseret på denne branche. Nogle af bureauets kunder har fået så meget positiv omtale, at de er endt som spørgsmål og svar i Bezzerwizzer eller i kryds og tværs.

Baggrunden for partnerskabet er at samle spidskompetencer indenfor PR og markedsføring ét sted, således at der kan skabes synergi og merværdi mellem de indsatser, der bliver lavet. Både Pet PR og MOVE AHEAD arbejder holistisk og i dybden og passer derfor godt sammen.

Vores typiske tilgang vil være:

PR processenpng

Fase 1: DNA/brand: PR og markedsføring skal være forankret i virksomhedens DNA/brand - ellers giver den ingen mening. Vi starter derfor med at afstemme denne del.

Fase 2: PR & kommunikationsstrategi: Vi får herefter udviklet eller afstemt målsætninger og strategi for PR og kommunikationsindsatsen.

Fase 3: Historiefortælling: Vi udvikler herefter historier med relevante og spændende indfaldsvinkler og får dem bragt i relevante medier.

Fase 4: Markedsføring: Vi supplerer og forlænger effekten af historiefortællingen gennem målrettet og effektiv markedsføring - fra SEO og Google Ads til annoncering på sociale medier, nyhedsbreve mv.

Tag fat i os - hvis du ønsker at høre mere.

Læs også artikel om partnerskabet på hunden.dk.