5 tips til succesfuld videomarketing

5 tips til succesfuld videomarketing


Video er et unikt værktøj til den digitale værktøjskasse, men den kan ikke stå alene. Få størst udbytte af indsatsen ved at have en plan omkring videoproduktion.

Her er vores tips:

1. Definer videoens formål
Er det topfunnel branding med høj produktionskvalitet, eller er det en autentisk casestory, der skal sikre konvertering på din landingside. Eller skal der laves aftersale support med en hurtig mobilvideo, der viser en problemløsning til udvalgte kunder?

2. Husk søgeordsanalyse
Find overskrifter og ideer til videoer ved at undersøge din målgruppes søgeadfærd. Brugerne har ofte en anden tankegang og beskrivelse af produkter og ydelser end det, man har internt. 

3. Lav relevant thumbnail
Det billede som brugerne ser, før de klikker på en video, kaldes en thumbnail. De færreste udnytter potentialet til at blive set og får produceret en unik og relevant "startgrafik" - så her kan du nemt give din video en fordel.

4. Lav catchy og kort overskrift
Når du kender målgruppen, kan du ramme deres interesse ved at lave en overskrift, der matcher deres interesse. Een målgruppe reagerer på sensationer, mens andre køber ind på præcise data.

5. Udnyt native fordele
De sociale medier belønner afsenderen, når der uploades direkte på deres platforme ("native") i stedet for at linke ud af til videoer, der er placeret andre steder på nettet. Det er derfor en god idé at lave varianter af videoen, så den passer specifikt til de enkelt digitale kanaler.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller brug for at få udviklet en video. Vi har en specialist i videoproduktion klar til at hjælpe dig.