Om Os

Solid, praktisk erfaring fra førende virksomheder

Vores navn siger det. MOVE AHEAD. Vi ønsker at hjælpe vores kunder med at tage et skridt fremad og få succes. Det gør vi gennem konkret og praktisk rådgivning og sparring indenfor strategi og marketing/branding - ligefra strategi til eksekvering - og baseret på solid og praktisk erfaring fra nogle af verdens førende mærkevarevirksomheder og den seneste viden fra vores globale netværk. Vi har kontor i København men har kunder i hele Danmark og også udenfor Danmark.


Hvem er vi?

MOVE AHEAD er ledet af Jan Hedegaard (indehaver) og Jesper Jakobsen (associeret partner) med et tilknyttet netværk af specialister.

Jan har arbejdet som marketingdirektør og landechef for en række af de førende lokale og globale FMCG mærkevarevirksomheder, herunder Coca-Cola, Kellogg's og Hasbro og som rådgiver for en række virksomheder af forskellig størrelse på tværs af brancher. Jan har speciale i strategi, forretningsudvikling, marketing og branding.

Jesper har en baggrund som lokal, regional og europæisk marketingdirektør i Kellogg's, hvor han har boet og arbejdet i Danmark, USA, Sydafrika og Schweiz, og som rådgiver for en række virksomheder af forskellig størrelse på tværs af brancher. Jesper har speciale i digital marketing og har ansvaret for WSI i Danmark, verdens største netværk indenfor digital marketing. 

 

Du kan læse om, hvad andre siger om os, under referencer.

Tag kontakt til os, hvis du har brug for inspiration og hjælp til at udvikle din forretning:

Mail: info@moveahead.dk