Om Os

Vi hjælper vores kunder med at nå deres mål

Vi ønsker at hjælpe vores kunder med at tage et skridt fremad og opnå deres forretningsmæssige ambitioner. Det gør vi gennem rådgivning og sparring indenfor hhv. strategi & forretningsudvikling og marketing & branding - og i det omfang det ønskes, også gennem eksekvering heraf. 

Vi er et lille, agilt bureau med solid praktisk erfaring og et integreret netværk af specialister, der kan trækkes ind efter behov. Vi har kontor i København men har kunder i hele Danmark og i udlandet.  


Hvem er vi?

MOVE AHEAD er ledet af Jan Hedegaard (indehaver) og Jesper Jakobsen (associeret partner) med et integreret netværk af specialister, der kan trækkes ind efter behov..

Jan har arbejdet som marketingdirektør og landechef for en række af de førende lokale og globale FMCG mærkevarevirksomheder, herunder Coca-Cola, Kellogg's og Hasbro og som rådgiver for en række virksomheder af forskellig størrelse på tværs af brancher. Jan har speciale i strategi, forretningsudvikling, marketing og branding.

Jesper har en baggrund som lokal, regional og europæisk marketingdirektør i Kellogg's, hvor han har boet og arbejdet i Danmark, USA, Sydafrika og Schweiz, og som rådgiver for en række virksomheder af forskellig størrelse på tværs af brancher. Jesper har speciale i digital marketing og har ansvaret for WSI i Danmark, verdens største netværk indenfor digital marketing. 

 

Du kan læse om, hvad andre siger om os, under referencer.

Tag kontakt til os, hvis du har brug for inspiration og hjælp til at udvikle din forretning:

Mail: info@moveahead.dk