Om Os

MOVE AHEAD er et professionelt, full-service strategi- og marketingbureau med udgangspunkt i strategisk rådgivning. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med det hele lige fra analyse til strategi til eksekvering og sikre den røde tråd igennem alle aktiviteter - alt efter dit behov. Vores tilgang er meget konkret og resultatorienteret, baseret på solid, praktisk og international erfaring fra førende mærkevarevirksomheder. Vi har en partnerskabsstruktur, der betyder, at vi kan trække de rigtige spidskompetencer ind alt efter opgave og behov og uden meromkostning for dig. Vi har kontor i København men kunder i hele Danmark og i udlandet. Vores kunder er af helt forskellig størrelse, fra opstartsvirksomheder til større mærkevarevirksomheder, og på tværs af brancher. 

Se hvad vores kunder siger om os under referencer.


Hvem er vi?

Jan Hedegaard

Speciale: Strategi & marketing

Jan er indehaver af MOVE AHEAD og har en international baggrund indenfor strategi, forretningsudvikling, marketing og branding som marketing-, lande- og regional ansvarlig i førende mærkevarevirksomheder som Kellogg's, Coca-Cola og Hasbro. Jan har som strategisk rådgiver hjulpet forskellige typer af virksomheder, fra små til større virksomheder, med at komme til næste niveau.

  • 3 ord om Jan: Analytisk, strategisk, resultatorienteret.

Jesper Jacobsen

Speciale: Digital strategi & marketing

Jesper har en international baggrund indenfor marketing og har siden specialiseret sig i digital markedsføring, hvor han også har ansvaret for WSI, verdens største netværk indenfor digital marketing, i Danmark. Jesper hjælper med at skabe resultater i det digitale univers. Jesper hjælper med alt fra digital strategi til operationel håndtering af SEO, Google Adwords, SoMe og Marketing Automatisering. 

  • 3 ord om Jesper: Strategisk, passioneret, team-player. 

 
Anne Vagner

Speciale: Markedsføring & projektledelse

Anne har solid erfaring med markedsføring fra begge sider af bordet, både som marketingmedarbejder på kundesiden og som projektleder på reklamebureau. Anne er velbevandret indenfor rådgivning af markedsføring på alle platforme og er samtidig en stærk og nidkær tovholder.

  • 3 ord om Anne: Kreativ, strategisk, detaljeorienteret.

Flemming Bitsch Jensen

Speciale: Kreativ & visuel udvikling

Flemming har solid erfaring som kreativ ansvarlig i reklamebranchen. Flemming dækker hele den kreative palette fra udvikling af kreativ strategi og kommunikationskoncepter til eksekvering på alle platforme. Flemming står bag anerkendte kampagner for en række danske og internationale brands. 

  • 3 ord om Flemming: Kreativ, visionær, holistisk.

Gitte Lund

Speciale: Produkt PR og kommunikation 

Gitte har 17 års erfaring med PR og kommunikation - primært indenfor kultur- og livsstilsbranchen. Hun har særlig stor erfaring med rådgivning, projektledelse og koordinering af PR- og kommunikationsaktiviteter - og har bl.a. deltaget i udvikling og koordinering af shows som Reumert, Bodil Prisuddeling samt en lang række mindre presseevents. Gitte arbejder desuden som tekstforfatter, korrekturlæser og oversætter på pressemeddelelser, salgsmaterialer og SoMe indhold. 

  • 3 ord om Gitte: Effektiv, kreativ, sprognørd.

Michael Thorup

Speciale: Foto & digital videoproduktion

Michael har solid erfaring med lyd- og videoproduktion, herunder fra nationale og internationale TV-projekter, og har specialiseret sig i at lave professionelt indhold til sociale medier, herunder produkt- og virksomhedsvideoer. Michael er en passioneret formidler med fokus på storytelling - og arbejder både med intern og ekstern kommunikation.

  • 3 ord om Michael: Kreativ, passioneret, videonørd. 


Vi har arbejdet for en række forskellige virksomheder af helt forskellig størrelse, fra små til større virksomheder, på tværs af brancher.  

Udpluk af SMV virksomheder


Udpluk af større mærkevarevirksomheder