Om Os - Et full-service strategi- og marketingbureau...

MOVE AHEAD er et professionelt, partnerskabsbaseret, full-service strategi- og marketingbureau med solid, international erfaring indenfor strategi & forretningsudvikling, branding & marketing, PR & kommunikation og digital marketing til både BTB og BTC. Vi arbejder primært med små og mellemstore virksomheder og organisationer - på tværs af brancher. Vi er beliggende i København, men har kunder i hele landet. 


Vi tilbyder

Vi tilbyder rådgivning og sparring indenfor nedenstående forretningsområder, som du læse mere om på de enkelte sider. Vi arbejder lige fra analyse til strategi til eksekvering, så vi kan følge det hele til dørs, hvis du har brug for det.

Om Personerne Bag

Vi er et team med spidskompetencer indenfor forskellige områder, der supplerer hinanden og kan trækkes ind på den enkelte opgave efter behov. Det får du som kunde maksimalt udbytte af - uden at betale ekstra for det. Vi har det teoretiske fundament på plads - men arbejder konkret og praktisk, for det er der, at tingene sker. 

Jan Hedegaard (indehaver)
Speciale: Strategi & Marketing

Jan er skarp til at sætte sig ind i avanceret stof, reducere kompleksiteten og identificere løsninger. Han har, før han stiftede MOVE AHEAD, arbejdet internationalt med strategi, salg og marketing i mere end 20 år i nogle af verdens førende mærkevarevirksomheder som Hasbro, Coca-Cola og Kellogg’s. Han er bl.a. uddannet Cand. Negot. og HD (A). Jan rådgiver i dag både små og større virksomheder om strategi, forretningsudvikling, marketing og branding. I sin fritid er han til sport og nyder udsigten, den friske luft og legen nedad pisterne i Alperne om vinteren.

Jesper Jacobsen
Speciale: Digital Marketing

Jesper har marketing i blodet og mere end 25 års erfaring indenfor branchen. I mange år arbejdede Jesper for Kellogg's og har bl.a. 9 års international erfaring fra stillinger i USA, Sydafrika og Europa. De sidste 5 år har Jesper specialiseret sig indenfor digital marketing, hvor han har hjulpet virksomheder med både strategisk udvikling såvel som eksekvering af digitale aktiviteter som websiteudvikling, SEO, digital annoncering, marketing automatisering m.v. Privat er Jesper vild med sport, hvor triatlon dyrkes hele året rundt. Ligledes følges fodbold passioneret som tilskuer og fan - ikke mindst hjerteklubben Brøndby.

Gitte Lund
Speciale: Kommunikation & PR

Gitte er tekstforfatter og har fingeren på pulsen, når det drejer sig om de nyeste livsstilstendenser. Hun arbejder med influencere, leder projekter, laver PR-kampagner - og er altid klar på en kreativ brainstorming. Hun er uddannet indenfor marketing og kommunikation og har tidligere arbejdet med PR for store kulturinstitutioner og mindre københavnske teatre hos Have Kommunikation - samt 5 år som Country Manager i et nordisk livsstils PR-bureau. De seneste 10 år har hun arbejdet som fast PR-rådgiver og tekstforfatter for forskellige danske og udenlandske virksomheder. Når Gitte ikke lige læser en god bog, elsker hun havbad, vandsport og lange gåture ved hav eller skov.

Anne Vagner
Speciale: Markedsføring & Projektledelse

Anne har stor erfaring med markedsføring fra begge sider af bordet, både som marketingmedarbejder på kundesiden og som projektleder på reklamebureau. Hun er velbevandret indenfor rådgivning af markedsføring på alle platforme og er samtidig en stærk og nidkær tovholder. Anne holder sig i gang med daglig motion og elsker at lave mad. Ferier og weekender bruges på malerarbejde og lange, gerne udfordrende vandreture.

Flemming Bitsch Jensen
Speciale: Kreativ Udvikling

Flemming har solid erfaring som kreativ ansvarlig i reklamebranchen. Han dækker hele den kreative palette fra udvikling af kreativ strategi og kommunikationskoncepter til eksekvering på alle platforme og står bag flere anerkendte kampagner for en række danske og internationale brands. Flemming er desuden en habil guitarist og en energisk handyman, som på 7. år tilbringer fritiden med renovering af familiens gamle patriciervilla. Formen holdes ved lige i hjemme-fitness-centret, samt med mountainbiking og bjergvandring, når lejligheden byder sig.

Michael Thorup
Speciale: Digitalt Content

Michael er specialist i produktion af content til digitale medier. Uanset om det drejer sig om foto, video, lyd eller grafik, så har han et skarpt øje (og øre) for, hvad der virker bedst for en kunde i forhold til det ønskede mål. Han har en baggrund i tv- og filmbranchen og har arbejdet med storytelling og formidling i mere end 20 år. I de sidste 10 år har Michael leveret løsninger for flere store dagblade, C20 virksomheder, men der har også været tid til at lave musikvideoer, webshopfotografi og streaming for finansministeriet. Privat har Michael en stor interesse for musik og spiller både jazz og rock. Og så er han vild med gadgets, der gør arbejde og fritid sjovere.


Udpluk af kunder


Vi har som team haft fornøjelsen af at arbejde med en række spændende, små, mellemstore og store virksomheder og organisationer på tværs af brancher. Nedenfor følger et udpluk heraf. Du kan læse mere om, hvad nogle af kunderne siger om samarbejdet under referencer.  

Samarbejdspartnere


Vi er godkendte rådgivere for og samarbejder med bl.a. Erhvervshusene, SMV:Pro, SMV:Digital og Dansk Fødevareakademi.