Digital marketing - fra analyse til strategi til eksekvering

Det kan være svært at forholde sig den digitale transformation og finde ud af, hvordan man bedst mulig kan skabe forretning digitalt. Hvem kan hjælpe med den digitale marketingstrategi? Hvem kan hjælpe med at få udviklet og gennemført aktiviteter med website, e-handel, SEO, Google annoncering, SoMe annoncering og e-mail marketing mv.? Og hvordan får man det hele til at hænge sammen og til en fornuftig pris?

Hos MOVE AHEAD kan vi hjælpe dig med at udvikle og optimere din digitale kommercielle forretning lige fra analyse til strategi til eksekvering - alt efter dit behov. Vi er specialister i digital markedsføring og har desuden WSI, verdens største netværk indenfor digital markedsføring, i ryggen. Da vi er et full-service strategi- og marketingbureau, har vi imidlertid også spidskompetencer indenfor strategi og generel marketing og branding. Det betyder, at vi også kan sikre, at fundamentet for den digitale strategi, herunder virksomhedens DNA og Brand, står helt skarpt, før den digitale marketingstrategi udvikles, samtidig med at vi til slut kan sikre en rød tråd gennem online og offline aktiviteter, så kunderne hele tiden møder det samme udtryk, og der skabes synergieffekter. Du kan naturligvis også nøjes med at vælge de digitale områder ud, som du specifikt har brug for hjælp til. 


Unik tilgang til udvikling af den digitale marketingstrategi- og plan

Vi tilbyder en unik og holistisk tilgang til udviklingen af vores kunders digitale marketingstrategi- og aktiviteter, hvor vi benytter os af nedenstående, gennemprøvede model. Når planen er klar, kan vi også eksekvere den, hvis det ønskes.

 
Fase 1: Fundamentet
En digital marketingstrategi skal være forankret i virksomhedens DNA og overordnede strategi og ambition - ellers giver den ingen mening. Vi starter derfor med at sikre, at fundamentet for den digitale marketingstrategi er på plads og står skarpt. I denne fase ser vi bl.a. på virksomhedens position, kunder og målgrupper, konkurrenter, kunderejse og det, der gør virksomheden unik. 
Fase 2: Strategisk retning
Når fundamentet, herunder virksomhedens Brand, står skarpt, påbegyndes arbejdet med den strategiske retning for de digitale marketingaktiviteter. I denne fase ser vi bl.a. på virksomhedens og konkurrenternes digitale position, kundernes forventninger til virksomhedens digitale tilstedeværelse og den digitale ambition, hvorefter strategien udvikles.
Fase 3: Handlingsplan
Når den digitale marketingstrategi er på plads, kan den digitale handlingsplan udarbejdes. Den vil indeholde en plan for, hvad der skal arbejdes med i forhold til website, SEO, Google annoncering, SoMe annoncering og e-mail marketing mv., inklusiv  budget og målepunkter.

Fase 4: Den røde tråd
Når den digitale plan er på plads, vil vi afslutningsvis sikre, at der er en rød tråd igennem det, der skal ske digitalt, og det, der sker offline, så kunderne vil møde det samme udtryk, og der skabes synergieffekter.Vi tilbyder... 

Vi tilbyder hjælp til udvikling eller optimering af din digitale markedsføringsstrategi- og plan - og/eller hjælp til specifikke digitale områder som f.eks. website og digitale markedsføringsaktiviteter - se nedenfor. Vi arbejder lige fra analyse til strategi til eksekvering - alt efter dit behov. 


Digital strategi- og plan

Din digitale strategi skal skabe klarhed over, hvordan du vil skabe forretning ved at være tilstede digitalt. Vi har en gennemprøvet model for udviklingen af den digitale marketingstrategi- og plan, se ovenfor. Den vil ikke kun sikre en god digital marketingstrategi- og plan isoleret set - men også at den er forankret i virksomhedens DNA og overordnede målsætninger og strategi, og at der kommer en rød tråd igennem alle aktiviteter online og offline. Det kan vi gøre, fordi vi også har spidskompetencer indenfor strategi og branding. 


Website og e-handel

Din website skal fremstå professionel og troværdig og kommunikere det, du gerne vil kommunikere. Den skal samtidig være funktionel og let at navigere rundt i for de besøgende. Indlæsningstiden skal være kort, og landingssiderne skal motivere til handling. Din website skal samtidig være søgemaskineoptimeret, da langt den meste webtrafik drives af søgemaskiner. Det gælder ikke kun brug af rigtige nøgleord i teksterne men også tags, backlinks mv.


Digital markedsføring

Din digitale markedsføring skal sikre, at du er tilstede med det rigtige indhold på de rigtige steder på det rigtige tidspunkt med de rigtige budskaber. Markedsføringen kan f.eks. omfatte SEO, Google Ads, SoMe annoncering på f.eks. Facebook, Instagram og LinkedIn, display annoncering, e-mail markedsføring og influencer marketing. 


Udpluk af cases på tværs af brancher

Vi arbejder primært med små og mellemstore kunder på tværs af brancher, både B2C og B2B virksomheder. Nedenfor kan du se et udpluk af de virksomheder, vi har arbejdet for. 

Lokal Forsikring

Digital marketingstrategi, plan og initiativer for Lokal Forsikring, et regionalt forsikringsselskab for både private og erhverv.  

SSG

Digital marketingstrategi, plan og initativer for SSG, Nordens førende indenfor ejendoms-, skade og industriservice.

Nilfisk

Digital marketingstrategi for Nilfisk, én af de førende globale leverandører af professionelle rengøringsløsninger- og service. 

Solamagic

Digital marketingstrategi, website med shopmodul og digital markedsføring for Solamagic, en markedsleder indenfor varmelamper.

Boros

Website for Boros, der laver foto- og videoproduktion, og er søsterselskab til Be Entertained, booking af kendte komikere mv.

inforevision

Digital marketingstrategi, plan og initiativer for inforevision, et revisions- og konsulenthus.

Vi uddyber gerne ovenstående cases. Læs mere om teamet under Om Os.


Vi går efter at skabe resultater 

Vi går altid efter at skabe resultater for vores kunder. Når branchen samtidig anerkender kvaliteten af vores arbejde, er det kun positivt. For nylig fik en website for én af vores kunder (Solamagic) den internationale pris fra Web Marketing Association for at være den bedste indenfor kategorien, bl.a. vurderet på baggrund af design, innovation, indhold og tekster. Powered by WSI

Vi har WSI, verdens største netværk indenfor digital markedsføring, i ryggen. 


Det betyder, at vi kan trække på:
  • Et internationalt netværk
  • Den seneste viden internationalt
  • 'Best Cases' internationalt