Digital marketing - fra strategi til eksekvering

Det kan være svært at forholde sig den digitale transformation og finde ud af, hvordan man bedst mulig kan skabe forretning digitalt. Hvem kan hjælpe med strategien? Hvem kan lave eller optimere en website? Hvem kan lave markedsføring? Og hvordan får man det hele til at hænge sammen og til en fornuftig pris?

Hos MOVE AHEAD kan vi hjælpe dig med at udvikle og optimere din digitale kommercielle forretning lige fra strategi til eksekvering af digitale markedsføringstiltag - alt efter dit behov. Vi er et lille og agilt, professionelt, full-service bureau med solid erfaring og kompetencer indenfor strategi, branding, visuel identitet, websites, e-handel og digital markedsføring. Det betyder, at du kan få kvalificeret rådgivning og sparring om, hvad du med fordel kan fokusere på for din virksomhed på tværs af det digitale univers og samtidig få det hele eksekveret ét sted med en rød tråd igennem alle dine aktiviteter. Du kan naturligvis også nøjes med at vælge de områder ud, som du har brug for hjælp til. 


Vi tilbyder


Branding og visuel identitet

Dit brand er i bund og grund identiteten på din virksomhed og det, der skaber merværdi og adskiller dig fra dine konkurrenter. Din brand identitet, herunder den visuelle identitet, der består af logo, farver, skrifttyper, billedestil mm., er derfor også fundamentet for at kunne udvikle og optimere den rigtige website design og den rigtige markedsføring. Når du skal skabe dit eget brand, skal det ske på baggrund af bl.a. din virksomheds mission, kerneværdier, personlighed og differentiering. Vi kan hjælpe dig med både at udvikle og optimere din brand identitet og visuelle identitet, hvis der er behov for det.


Digital strategi

Din digitale strategi skal skabe klarhed over, hvordan du vil skabe forretning ved at være tilstede digitalt. Det arbejde starter med en situationsanalyse, hvor det bl.a. identificeres, hvor virksomheden er i dag digitalt, hvad kunderne forventer, og hvilke udfordringer og muligheder, der ligger i den digitale rejse. Herefter fastlægges jeres ambition og retning, herunder de vigtigste fokusområder, som skal nedbrydes i en prioriteret, faseopdelt handlingsplan med konkrete tiltag.


Website og e-handel

Din website skal fremstå professionel og troværdig og kommunikere det, du gerne vil kommunikere. Den skal samtidig være funktionel og let at navigere rundt i for de besøgende. Indlæsningstiden skal være kort, og landingssiderne skal motivere til handling. Din website skal samtidig være søgemaskineoptimeret, da langt den meste webtrafik drives af søgemaskiner. Det gælder ikke kun brug af rigtige nøgleord i teksterne men også tags, backlinks mv.


Digital markedsføring

Din digitale markedsføring skal sikre, at du er tilstede med det rigtige indhold på de rigtige steder på det rigtige tidspunkt med de rigtige budskaber. Det kan omfatte f.eks. SEO, Google Ads, sociale medier som f.eks. Facebook, Instagram og LinkedIn, display annoncering, e-mail markedsføring og influencer marketing.


Udpluk af cases på tværs af brancher

Nedenfor kan du se et udpluk af de virksomheder, vi har arbejdet for i relation til de forskellige områder og på tværs af brancher. Nogle er projekterne er gennemført i regi af WSI, verdens største netværk indenfor digital marketing.

Branding af Coca-Cola m.fl.

Markedsføring og branding for en række FMCG mærkevarevirksomheder, herunder verdens førende brand, Coca-Cola.

Digital strategi for SSG

Digital strategi for SSG, Nordens førende indenfor ejendoms-, skade og industriservice.

Digital strategi for Nilfisk

Digital strategi for Nilfisk, én af de førende globale leverandører af professionelle rengøringsløsninger- og service. 

Website for Solamagic

Digital strategi, website med shopmodul og digital markedsføring for Solamagic, producent af varmelamper og terrassevarmere.

Website for Boros

Website for Boros, der laver foto- og videoproduktion, og er søsterselskab til Be Entertained, booking af kendte komikere mv.

Digital markedsføring for inforevision

Digital markedsføring for inforevision, et revisions- og konsulenthus.

Vi uddyber gerne ovenstående cases. Læs mere om teamet under Om Os.