Få tilskud på kr. 50.000 til digital udvikling

Få tilskud på kr. 50.000 til digital udvikling


Vil du gerne nå ud til flere kunder og sælge mere online? Så har du mulighed for at få et tilskud på kr. 50.000 til privat rådgivning til hjælp til afklaring af behov, beskrivelse af digitale løsninger på markedet og rådgivning om implementering af digitale løsninger indenfor netop det område, der er relevant for dig, så du er sikker på at komme i mål med dit projekt. D. 29-januar-2024 åbner der nemlig en pulje gennem SMV:Digital til dette formål. Hos MOVE AHEAD hjælper vi små og mellemstore virksomheder med digital marketing, og vi er godkendte rådgivere for SMV:Digital og kan derfor hjælpe dig med det hele, både med ansøgning og projekt.

Projektet skal være gennemført indenfor 6 måneder. For at komme i betratning til puljen skal din virksomhed leve op til følgende:
  1. Dansk CVR-nummer
  2. Minimum 2 ansatte (årsværk) i senest afsluttede regnskabsperiode
  3. SMV-status, dvs. med max. 250 ansatte og max. 50 mio. EUR i omsætning og/eller balance på max. 43 mio. EUR.
  4. 1:1 finansiering i form af egne afholdte timer, kontant betaling eller en kombination heraf.
Din ansøgning om tilskuddet vurderes på baggrund af projektets digitale og teknologiske nyhedsværdi for din virksomhed. Projektet skal desuden være organisatorisk og økonomisk forankret i virksomheden.

Kontakt os på mail: info@moveahead.dk eller telefon 7060 5688, hvis du vil høre nærmere eller bruge os til dit projekt. Vi hjælper dig hele vejen med at komme i mål.Hos MOVE AHEAD er vi godkendte rådgivere for:

smv digitalpng