Få tilskud til at styrke din virksomhed gennem udnyttelse af dine data

Få tilskud til at styrke din virksomhed gennem udnyttelse af dine data


Er analyse af data en integreret del af driften og bruger du dine data til at forbedre  konkurrenceevnen og drive vækst i din virksomhed? Hvis ikke, er der hjælp at hente….

MOVE AHEAD er godkendt rådgiver for SMV:Digital, der d. 6. maj 2024 åbner en pulje med tilskudsvoucher på kr. 100.000 til privat rådgivning om, hvordan man skaber værdi med data. Her kan du fx få tilskud til at få kortlagt: 

  • Hvordan data kan bruges til at skabe forretningsmæssigt overblik
  • Hvordan data kan bruges til at øge dit salg og din indtjening
  • Hvordan data kan skabe nye forretningsmuligheder

Kunne dette have interesse for din virksomhed? 


Baseret på vores erfaring med at arbejde med databaseret rådgivning følger nedenfor nogle ideer til områder, som kunne være relevante for lige netop din virksomhed ….. 

  • Få mest mulig ud af din produktportefølje: Er der forståelse for hvilke produkter, der genererer salg og indtjening? Hos MOVE AHEAD kan vi hjælpe med at analysere data for salg og indtjening med henblik på at optimere din produktportefølje og prioritere investeringer og ressourcer efter det. 

  • Få mest mulig ud af din kundeportefølje: Er der forståelse for hvilke kunder, der genererer salg og indtjening? Hos MOVE AHEAD kan vi hjælpe med at analysere data for salg og indtjening med henblik på at optimere din kundeportefølje og prioritere investeringer og ressourcer efter det. 

  • Få mest mulig ud af dit website: Er der forståelse for hvordan dit website fungerer som digitalt hovedkvarter for din virksomhed? Fungerer dit website godt nok til at tiltrække kunder og potentielle kunder? Og formår dit website at bevæge dine kunder gennem hele salgstragten. Hos MOVE AHEAD kan vi hjælpe din virksomhed med at udnytte de data, der er til rådighed i fx Google Analytics 4 til at optimere dit websites evne til både at tiltrække besøgende og konvertere dem til nye kunder. 

  • Få mest mulig ud af din webshop: Er der forståelse for hvordan din webshop formår at konvertere besøgende til kunder? Hos MOVE AHEAD kan vi hjælpe med at analysere data, som sikrer bedre konvertering af kunder til værdiskabende kunder.

  • Få mest mulig ud af dine digitale marketingaktiviteter: Benytter din virksomhed de data, der er til rådighed, når der genenmføres digitale marketingaktiviteter? Hos MOVE AHEAD kan vi hjælpe jer med at skabe et system i de data, der er til rådighed med henblik på at forstå effekten af såvel tidligere som nuværende kampagner. Vi kan hjælpe med alle marketingaktiviteter såsom SoMe, Google SEO og annoncering og nyhedsbreve/marketing automation.  

Databaseret rådgivning er en del af MOVE AHEAD's DNA. Uanset om der er tale om et strategisk projekt eller mere operationelle aktiviteter. Og så arbejder vi tæt sammen med vores kunder, så alt bliver forankret i virksomheden.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om ovenstående. Vi tager meget gerne en helt uforpligtende snak herom.