Forretningsmæssig sparring - med 50% tilskud

Forretningsmæssig sparring - med 50% tilskud


Kender du problemet med at skulle udvikle din virksomhed samtidig med, at du har travlt med driften? Så er du ikke alene. Det er ifølge en undersøgelse fra Center for Ejerledede Virksomheder den primære årsag til, at mange virksomheder ikke får udarbejdet deres udviklingsplan og udnyttet deres vækstpotentiale. 

Nu har du mulighed for at få en rådgiverpakke med en øvre prisramme på kr. 100.000 med 50% i tilskud. Med rådgiverpakken 'Forretningsmæssig Sparring' får du en fortrolig, uvildig og professionel sparringspartner, der gennem et forløb med 10 møder over en periode på ca. 8 måneder kan sikre fokus på din virksomheds forretningsmæssige muligheder og udfordringer. Ved udgangen af forløbet står din virksomhed med en gennemarbejdet udviklingsplan, der beskriver de aktiviteter og arbejdsopgaver, der skal gennemføres for at realisere din virksomheds potentiale og vækstmål.

Tilskuddet til rådgiverpakken ydes gennem SMV:PRO, der har til formål at øge små og mellemstore virksomheders konkurrencekraft og vækst gennem professionalisering. 

Deltagerkrav for at kunne få tilskud:
  • SMV med dansk CVR-nummer og 0-249 ansatte.
  • Minimum ét afsluttet årsregnskab
  • Har et vækstpotentiale, der kan forløses gennem professionalisering - og en motivation for at øge konkurrencekraften.

Hos MOVE AHEAD er vi blandt de godkendte rådgivere for rådgiverpakken og kan derfor være din sparringspartner. Vi har kontor i København men kunder i hele landet. Læs mere om, hvordan vi generelt arbejder med strategi og forretningsudvikling - og kontakt os for en helt uforpligtende snak, hvis du vil høre mere.


Hos MOVE AHEAD er vi godkendte rådgivere for:


smv-pro lillepng