Influencer Marketing - med autenticitet

Influencer Marketing - med autenticitet


Hvad sker der indenfor digital marketing lige nu? Vi har samlet og opsummeret 10 trends. Denne gang handler det om Influencer Marketing.

I takt med at Influencer Marketing bliver mere udbredt, bliver der også stillet større krav til kvaliteten af et samarbejde. Forbrugerne/følgerne er blevet mere kritiske, så det handler i høj grad om at finde influenter, der matcher din virksomheds værdier og som oprigtigt kan lide dine produkter. 

Dybdegående research af influenter og kreativ konceptudvikling er noget af det, vi hjælper vores kunder med. Vi har bl.a. arbejdet med højttalerbrandet Sonos, hvor vi fandt frem til influencers og ambassadører med en baggrund indenfor musik, og som kunne stå inde for lyd af højeste kvalitet. Her var det mindre vigtigt, hvor mange følgere influenceren havde, men vi søgte efter integritet og viden indenfor musikverdenens forskellige genre.

Har du tænkt de forskellige trends ind i din strategi og markedsføring? Så er du allerede kommet langt.

Vil du vide mere? Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om ovenstående og andre trends, og om, hvordan de kan udnyttes i din strategi og markedsføring.Sonos3png