Kan det være sjovt at lære matematik?

Kan det være sjovt at lære matematik?Det korte svar er: JA. Forlaget Matematik lancerer nemlig nu ny ABACUS, et aktivitetsbaseret lærebogssystem, der giver en sjov og afvekslende undervisning og indeholder det nyeste indenfor didaktik og lever op til Fælles Mål og Læseplanen. Med ABACUS lærer børnene samtidig at forstå matematik i stedet bare at træne den. Vi har været med på rejsen og bl.a. udviklet en video, der fortæller mere om ABACUS. Se videoen her.

Denne video er udviklet til brug for website, seminarer og messer men findes også i andre og kortere versioner til de sociale medier.

Når vi arbejder med vores kunder, gør vi meget ud af først at sætte os ind i virksomheden, produkter, målgrupper og målsætninger, således at markedsføringen bliver forankret i det. Det har afgørende betydning for identifikation af nøglebudskaber, stil og tone. Det har vi en proces for, hvor vi arbejder tæt sammen med vores kunder.

Det er en fornøjelse at arbejde sammen med kunder, der har et godt formål – for Forlaget Matematik at skabe kompetencer og glæde ved matematik.