Opnå vækst gennem mål, strategi og handlingsplaner

Opnå vækst gennem mål, strategi og handlingsplaner


En undersøgelse fra Center for Ejerledede Virksomheder konkluderer, at de virksomheder, der får formuleret målsætninger og strategi og får planerne eksekveret, har en højere overskudsgrad og vækst end andre virksomheder. Det er i sig selv nok ikke så overraskende. Det, der måske er mere overraskende, er, at de fleste virksomheder (3/4) faktisk ikke får det gjort. Det forklares primært med travlhed med driften. 

Vi kan hjælpe dig med at blive skarp på såvel mål som strategi og indsatser, og vi kan samtidig bidrage med et friskt pust og perspektiv udefra. 

Vi tager altid udgangspunkt i vores kunders situation - men har en afprøvet proces for arbejdet med strategien. Det sikrer, at der handles, og at alle handlinger er forankret i virksomhedens situation og målsætninger.Strategiprocespng


Når vi arbejder med overordnet virksomhedsstrategi, tager vi ofte udgangspunkt i Det Strategiske Hus.  Dermed kommer vi omkring virksomhedens mission, værdisæt, vision, strategiske mål, kernekompetencer og Must-Win-Battles og sikrer, at der er en rød tråd igennem det hele. Det Strategiske Hus er samtidig et godt værktøj til efterfølgende at opsummere og kommunikere virksomhedens strategi ud på til hele organisationen.


MA Det Strategiske Huspng


Kontakt os for en helt uforpligtende snak og få et tilbud på vores hjælp til udvikling og/eller optimering af din virksomhedsstrategi. 


Hos MOVE AHEAD er vi også godkendte rådgivere for SMV PRO.

smv-pro lillepng