Partnerskab med Pet PR

Partnerskab med Pet PR


I MOVE AHEAD har vi specifikt for kæledyrsbranchen indgået et partnerskab med Pet PR, der har specialiseret sig i denne branche og er eksperter i at få taletid og eksponering i aviser, tv, radio og magasiner. Nogle af bureauets kunder har fået så meget omtale, at de er endt som spørgsmål og svar i bl.a. Bezzerwizzer. 

Baggrunden for partnerskabet er at kunne tilbyde kæledyrsbranchen spidskompetencer indenfor såvel PR som markedsføring i samme hus, således at der kan skabes synergi og merværdi mellem de indsatser, der bliver lavet. Både Pet PR og MOVE AHEAD arbejder holistisk og i dybden og passer derfor godt sammen.

Vores typiske tilgang vil være:

PR processenpng

Fase 1: DNA/brand: PR og markedsføring skal være forankret i virksomhedens DNA/brand - ellers giver den ingen mening. Vi starter derfor med at afstemme denne del.

Fase 2: PR & kommunikationsstrategi: Vi får herefter udviklet eller afstemt målsætninger og strategi for PR og kommunikationsindsatsen.

Fase 3: Historiefortælling: Vi udvikler herefter historier med relevante og spændende indfaldsvinkler og får dem bragt i relevante medier.

Fase 4: Markedsføring: Vi supplerer og forlænger effekten af historiefortællingen gennem målrettet og effektiv markedsføring - fra SEO og Google Ads til annoncering på sociale medier, nyhedsbreve mv.

Pet PR har stået bag en række succesfulde PR-kampagner, f.eks. for:
  • Siccaro (tørredækkener til hunde)
  • DogCoach (specialdesignet tøj til hundeejere)
  • Hund360 (online hundetræning)
  • Dogley (det danske Airbnb for hunde)
  • 'Alt til hund og ejer' (hundemesse)
  • Hillerød Horse Show (Sjællands største hestemesse)
Tag fat i os - hvis du ønsker at høre mere.

Læs også artikel om partnerskabet på hunden.dk.


Pet PR2png