Vejen lagt for verdens bedste varmelamper

Vejen lagt for verdens bedste varmelamper


Solamagic er producent af verdens bedste varmelamper*. Varmelamperne, der er produceret i Tyskland, er baseret på den nyeste teknologi og har et lækkert design, der passer til den moderne bolig, restaurant og café. De er samtidig miljøvenlige, da de har en høj energiudnyttelse, ikke udleder CO2, har en lang levetid på 10-12 år og en høj grad af genanvendelighed på 90%. 

Vi har udviklet Det Strategiske Hus for Solamagic Scandinavia i et tæt samarbejde med ledelsen. Her er virksomhedens mission, vision, værdier, kernekompetencer, strategiske mål og prioriteter samt Must-Win-Battles blevet kortlagt og optimeret, og Det Strategiske Hus fungerer nu som et fælles kompas for hele organisationen.

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med en visionær ledelse med høje ambitioner, og det bliver spændende at følge den fortsatte rejse. Og varmelamperne? De gør den gode tid ude endnu bedre!


Nyt samlefotojpg

*) Solamagic er bl.a. kåret som "Bedst i Test" af det anerkendte, tyske magasin "Selber Machen" i konkurrence med andre store europæiske kvalitetsprodukter.