Hjælp til vækst i en corona tid

COVID-19 har lagt hele verden ned, og Danmark er ingen undtagelse. Hoteller, restauranter, caféer, butikker og oplevelsesindustrien er lukket ned. Butiksdøden er accelereret og er nu på sit højeste niveau i mange år. Mange virksomheder balancerer på kanten til konkurs, flere af dem alene holdt i live af økonomiske hjælpepakker. 

Erhvervslivet står i denne tid overfor en ny realitet. Ingen ved, hvad der vil ske i morgen. Hvornår tingene bliver som før - hvis de gør. Den normale langtidsplanlægning er sat ud af funktion, og for nogle er forretningsmodellen truet - ikke kun under krisen men potentielt også efter krisen som følge af strukturelt ændret adfærd. Det drejer sig om overlevelse - både under og efter krisen.
 

Program for progressive kommuner og deres virksomheder, butikker og turiststeder

Vi har i samarbejde med comitati udviklet et program for de progressive kommuner og deres respektive virksomheder, butikker og turiststeder. Et program, der skal hjælpe dem, der ønsker at være på forkant med situationen  med nye initiativer i stedet for at afvente, at det hele bliver normalt igen. 

Programmet omfatter nyudviklede workshops, fællesskaber, individuel sparring og facilitering af strategiprocessen i lyset af corona. I workshops og sparring vil deltagerne få viden, inspiration og værktøjer til at skabe vækst i og efter en corona tid. I den individuelle sparring vil vi hjælpe den enkelte deltager specifikt.


Hør nærmere

Kontakt Henning Rouchmann på henning@comitati.dk eller Jan Hedegaard på jan.hedegaard@moveahead.dk for nærmere information.