Karamelleriet anbefaler MOVE AHEAD...

"I forbindelse med re-branding af vores virksomhed, valgte vi i Karamelleriet
ultimo 2023 at samarbejde med MOVE AHEAD som rådgivere - Jan Hedegaard og Jesper Jacobsen. Og det har vi ikke et øjeblik fortrudt. Vi har været superglade for dem, de er skarpe og leverer.

MOVE AHEAD har erfaring med mindre virksomheder som vores, forstod hvor vores virksomhed var, og hvor vil skulle hen. De havde klare holdninger og klare anbefalinger, var super effektive og fremadskuende.

MOVE AHEAD arbejder meget struktureret og faktuelt. De spilder ikke tiden på uvedkommende snak, er godt forberedte og klædte os på til at kunne tage de rigtige beslutninger. De var oprigtigt interesserede i at få os godt i mål.

Tjekkede, strukturerede, dedikerede og passionerede.

Systematikken og opfølgningen undervejs i forløbet betød, at vi i hele processen havde et grundigt overblik over, hvor langt vi var, hvad der var besluttet, og hvad der var Next Steps. Herfra kunne vi nemt selv stå for den fortsatte eksekvering.

Det var et skønt samarbejde, båret af gensidig respekt og god kemi.

De får de allerbedste ord med fra os, og vi vil til enhver tid anbefale MOVE AHEAD".

Charlotte Vigel & Tine Ipsen

Ejere af Karamelleriet


Kort om Karamelleriet

Karamelleriet udvikler, producerer og sælger håndlavede karameller i højeste kvalitet. Til selvforkælelse og gave. Produkterne forhandles i specialhandelen, egne butikker i København og Svaneke og på egen webshop. Læs mere om Karamelleriet her.