Har du planer om etablering eller ekspansion i Norden?

Markedsetablering

Er du interesseret i at skabe vækst gennem etablering eller ekspansion i Danmark eller i nogen af de andre nordiske lande? Har du brug for hjælp til at få den nødvendige indsigt på de markeder til at kunne gribe det rigtigt an? Har du brug for hjælp til at udvikle og optimere din Go-to-Market strategi, så den er afstemt med såvel dit eget udgangspunkt og de faktiske forhold på de nye markeder? Og har du brug for hjælp til at eksekvere din strategi? Så kontakt os!


Få kompetent og konkret hjælp - fulgt til dørs!
Vi har en solid og praktisk ledelseserfaring fra en række af de førende lokale og globale mærkevarevirksomheder samt rådgivererfaring fra virksomheder af forskellig størrelse på tværs af brancher. Vi har i den sammenhæng også erfaring med etablering af virksomhed og lancering af nye produkter i de nordiske lande og med dokumenterede resultater. Det er den erfaring, vi trækker på, når vi skal hjælpe vores kunder med at etablere sig og/eller lancere nye produkter. Vi arbejder lige fra analyse til strategi til konkrete initiativer til bistand med eksekvering - afhængig af dit behov. Vores rådgivning er meget konkret - og vi følger tingene til dørs.

Arbejdet med markedsekspansion kan omfatte analyse af markedsstørrelse og trends, handelsstruktur, forbrugerindsigter, kundeindsigter, identifikation af muligheder og barrierer i forhold til virksomhedens udgangspunkt, udvikling og optimering af Go-to-Market strategi, herunder identifikation og samarbejdsmodel for potentielle agenter og distributører samt bistand med eksekvering, herunder indsalg og markedsføring.

Eksempler på gennemførte projekter

20200120 Markedsekspansionpng

Du kan læse mere under Om Os og se, hvad andre siger under Referencer.