Har du en klar plan for, hvordan du vil nå dine mål?

Har du en strategiplan, der understøtter dine mål? Er planen baseret på både intern og ekstern indsigt? Afspejler den dermed også omverdenen, der ændrer sig med fortsat stigende fart? Er planen holistisk, så den hænger sammen på tværs af værdikæden? Er den omsat til Must-Win-Battles, konkrete og prioriterede initiativer, og målepunkter, som der følges op på? Er den let at opsummere og kommunikere, f.eks. gennem et strategihus? Hvis ikke, er det ikke sikkert, at du vil nå dine mål. Kontakt os, hvis du har brug hjælp til at få udviklet eller optimeret din strategi.

Få kompetent og konkret hjælp - fulgt til dørs
Vi har en solid ledelseserfaring fra en række af de førende lokale og globale mærkevarevirksomheder og rådgivererfaring fra virksomheder af forskellig størrelse på tværs af brancher, brands og private mærker - med dokumenterede resultater. Det er den erfaring, vi trækker på, når vi skal hjælpe vores kunder med at udvikle en strategiplan, der understøtter målsætningerne og er baseret på såvel intern som ekstern indsigt. Vi arbejder lige fra analyse til strategi til konkrete initiativer til bistand med eksekvering - afhængig af dit behov. Vores rådgivning er meget konkret - og vi følger tingene til dørs.

Arbejdet med strategi kan omfatte intern og ekstern analyse, mission, vision og værdier, målgruppe, strategi, produktportefølje- og optimering for både brands og private mærker, innovationsstrategi, prisstrategi, salgsstrategi, kanalstrategi, kundeportefølje- og prioritering og  markedsføringsstrategi. Vi kan også være med til at sikre, at strategien og initiativer bliver omsat i forhandlingerne med dine kunder i såvel præsentationsmaterialer og træning.

Nogle af de projekter og opgaver, vi har løst indenfor strategi, er:
  • Vækstplan for formcph i Danmark, herunder analyse, mission, vision, strategi og vækstinitiativer.
  • Vækstplan for Pringles i Nordeuropa, herunder strategi for landeprioritering, strategi pr. land og vækstinitiativer.
  • Vækstplan for Coca-Cola i Danmark i lyset af ulovlig parallelimport, grænsehandel og sundhedsdebat.
  • Omstrukturering og relancering af Søndagsavisen, herunder strategi for det redaktionelle koncept, dækning og markedsføring.
  • Input til og sparring omkring nordisk strategi for Egmont Serieforlaget i Norden.
  • Nordisk strategi for Dansk Droge i forbindelse med opkøb af lokale virksomheder indenfor sports nutrition. 
Vi uddyber gerne opgaverne, herunder indsatser og resultater.

Du kan læse mere om os under Om Os og se, hvad andre siger om os under Referencer.