Video Marketing

Et billede siger mere end 1.000 ord. En video meget mere end det. Det derfor heller ikke overraskende, at video vinder frem i markedsføringen. Man bliver fanget af det visuelle indhold, man forstår budskabet hurtigere, og man husker det bedre. I tråd med det viser analyser, at videoer på websites giver en bedre brugeroplevelse og øger konverteringsraten, at videoer på sociale medier giver større engagement i form af likes, kommentarer og delinger, og at videoer i forbindelse med e-mail marketing øger klikraten.

Man kan i dag godt lave sin egen video ved hjælp af sin mobil - men nogle gange er det bare vigtigt at få videoen til at stå skarpt og professionel med den rigtige historie, de rigtige budskaber, den rette lyssætning, de rigtige billeder og den rigtige lyd.

Vi laver professionelle videoer for små og og mellemstore virksomheder. Lige fra produktfilm til virksomhedsportrætter til film til de sociale medier. Vi udvikler typisk videoer på baggrund af nedenstående proces, der vil blive tilpasset din situation og dit behov. 

Et kundeeksempel
Video for Forlaget Matematik

Forlaget Matematik har netop lanceret ny ABACUS, et lærebogssystem, der skal skabe kompetencer og glæde ved matematik i grundskolen. Til det formål havde forlaget bl.a. brug for en video, der fortalte om lærebogssystemet og kunne udtrykke netop det. Videoen bruges på website og til messer og findes i andre og kortere versioner til de sociale medier.

"En superfin video, hvor alle elementer er medtænkt og gennemtænkt, utroligt professionelt. Varm anbefaling herfra".
Kathrine Iversen, Forlaget Matematik

Eksempler på videoer

Nedenfor følger et lille udpluk af de videoer, som vores video producer har produceret på tværs af brancher og videotyper. 

Kontakt os for en uforpligtende snak, hvis du vil høre mere og har behov for at få lavet en video.