Video Marketing - et billede siger mere end 1.000 ord, en video endnu mere...

Video Marketing - et billede siger mere end 1.000 ord, en video endnu mere...


Hvad sker der indenfor digital marketing lige nu? Vi har samlet og opsummeret 10 trends. Denne gang handler det om Video Marketing. 

Video marketing er et effektivt markedsføringsværktøj. Det er derfor ikke overraskende, at det bliver mere og mere udbredt. Man bliver fanget af det visuelle indhold, man forstår budskabet hurtigere, og man husker det bedre. Analyser viser i tråd med det, at videoer på websites giver en bedre brugeroplevelse og øger konverteringsraten, at videoer på sociale medier giver større engagement i form af likes, kommentarer og delinger, og at videoer i forbindelse med e-mail marketing øger klikraten.

Hvis du ikke er godt igang med at bruge video marketing, vil det derfor være en god idé at komme med på vognen nu. Man kan i dag godt lave sin egen video ved hjælp af sin mobiltelefon - nogle gange er det bare vigtigt at få videoen til at stå skarpt og professionelt med den rigtige historie, de rigtige budskaber, den rette lyssætning, de rigtige billeder og den rigtige lyd.

Vi hjælper vores kunder med at sikre, at videoen bliver funderet i virksomhedens DNA, målsætning, målgruppe og nøglebudskaber. Vi hjælper også med at skabe den gode idé og få den på manuskript, før vi går igang med filmoptagelser og efterfølgende redigering. Og så har vi det udstyr, der skal til for at lave en professionel video. Du kan se et lille udpluk af vores videoproduktioner her. Én af de seneste videoer er en video udviklet for Forlaget Matematik, hvor der som en del af lanceringen af et nyt produkt skulle udvikles en video, der fortalte om produktet og ikke mindst demonstrere konceptet omkring kompetencer og glæden ved matematik. Det kan en video gøre meget bedre end mange ord.

Har du tænkt de forskellige trends ind i din strategi og markedsføring? Så er du allerede kommet langt.

Vil du vide mere? Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om ovenstående og andre trends, og om, hvordan de kan udnyttes i din strategi og markedsføring.

Ny Abacus - thumbnail - grafikjpg