Gratis sparringsmøde om strategi

Det er nok ikke så overraskende, at virksomheder, der mestrer arbejdet med at formulere målsætninger og strategi og få planen eksekveret, har højere overskudsgrad og vækst end andre virksomheder. Det er nok mere overraskende, at så mange virksomheder så ikke får det gjort. Det forklares som oftest med travlhed med driften. 

Nu er det tiden at fastlægge målsætninger og planlægge strategien og handlingsplaner for 2025+. Det hjælper vi dig gerne igang med. Vi tilbyder derfor en times gratis, indledende og uforpligtende sparring herom.

MOVE AHEAD er drevet af 2 erfarne erhvervsfolk, der selv har gennemført strategiprocesser i førende virksomheder og efterfølgende har rådgivet og hjulpet en række forskellige SMV-virksomheder med det samme - fra analyse til strategi til handlingsplaner til eksekvering.


Det Strategiske Hus

Når vi arbejder med målsætninger og strategi, tager vi ofte udgangspunkt i Det Strategiske Hus. Det beskriver virksomhedens mission, vision, værdier, strategiske mål, kernekompetencer og Must-Win-Battles. Vi kan hjælpe dig med at udvikle og/eller optimere de enkelte elementer i Det Strategiske Hus og sikre, at der er en råd tråd igennem dem.  


Strategiprocessen

Hos MOVE AHEAD tager vi udgangspunkt i din situation - og ikke i standardløsninger. Vi har en afprøvet proces for arbejdet fra analyse til strategi til konkrete handlingsplaner baseret på anerkendte modeller. Og så arbejder vi tæt sammen med vores kunder igennem hele processen, så vi udnytter den eksisterende viden og sikrer, at det hele bliver forankret. 


Anbefaling

"MOVE AHEAD har erfaring med mindre virksomheder som vores... De har klare holdninger og anbefalinger og er super effektive og fremadskuende... De har været oprigtigt interesserede i at få os godt i mål... De får de allerbedste ord med fra os, og vil vil til enhver tid anbefale dem".

Charlotte Vigel og Tine Ipsen
Ejere af Karamelleriet


Kontakt Os

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail for at høre mere eller aftale nærmere.